O Dankovi píše arogantný Bárdy, Matoviča zamlčal

26. februára 2024, Mária Benová, Nezaradené

Šéfredaktor Aktualít sa dnes pustil do Andreja Danka a SNS. Peter Bárdy však všetky fakty čerpal z investigatívnej práce I.Matoviča, ktorému sa nielen, že nepoďakoval za to, že robí za nich náročnú prácu, ale on Igora v celom článku ani len nespomenul. Je Peter Bárdy plagiátor? Posúďte sami:

P.Bárdy píše: „Veď kto vie v noci zbúrať semafor, nezavolať políciu, ale schovať sa doma a nechať za sebou olejovú stopu až do garáže a eŠPéZetku pri ohnutom stĺpe semaforu?“

Bárdy pokračuje: „Alebo sa „tajne“ zašiť s býv.misskou, ktorá išla vyvetrať „čerešničky“, vybaviť si na to platené voľno v parlamente s tým, že tam ide pracovne, a nechať sa nafotiť už v lietadle aj reštaurácii?“

Bárdy pokračuje: „p.Danko, po mimoparlamentnom pôste je odtrhnutý z reťaze a má všetkých úplne na háku. Teda okrem seba.
„Keď vypijem ten bar, tak za svoje…“ odkazuje z pracovnej cesty z hotelového baru v Abú Zabí.

Bárdy pokračuje: „A daňový poplatník môže aj prasknúť od zlosti, ako trávi podpredseda parlamentu služobky. Mimochodom, nedávno si pohostinnosť a luxus tohto emirátu užívala aj jeho ministerka kultúry Martina Šimkovičová. Aj o nej SA rovnako pochybuje, do akej miery to bola pracovná cesta.

Bárdy ďalej píše:
„Na toto musíte mať talent.
Dá sa to vysvetliť len nekonečnou aroganciou.“