Založ si blog

Matovič nás utopil v dlhoch?

Ide to so Slovenskom dolu vodou? O čo sa pokúša Boris? Stav verej.financií Slovenska aktuálne vysoko pozitívne hodnotia nezávislé medzin.ratingové agentúry. Riziko vidia v návrate Ficaaspol! Aktuálne:

1.Standard and Poor’s: A+, negatívny výhľad

2.Fitch Ratings: A, negatívny výhľad

3.Moody’s: A2, negatívny výhľad

Vysoký rating znamená, že investori krajine dôverujú, vďaka čomu si môže požičiavať za nižšie úroky👍

👉Negatívny výhľad vysvetľujú predvoleb.obdobím a vidia riziká aj v hrozbe nástupu strán zameraných proti EÚ a NATO po voľbách.

👉No cestičku týmto stranám zametá aj Boris.

SmeRodina navrhla od mája okresať branie majetku kriminálnikom. Politikom či štát.funkcionárom, ktorí zoberú veľké úplatky, by už nemal hroziť trest prepadnutia majetku. Kedysi to chcel FIC0.

 

👉Ich návrh tiež zasahuje do činnosti orgánov, ktoré sa zaoberajú aj citlivými prípadmi, kde figurujú štát.funkcionári z čias Smeru a vplyvní oligarchovia, čo profitovali na štát.zákazkách za milióny eur.

 

👉„Je pre nás neprijateľné, aby bola špec.prokuratúra takto vyšachovaná, návrh SmeRodina jej berie veľkú časť ekonom. trest.činnosti. A je to napísané tak, že mohlo by sa to dotknúť aj prípadov, v ktorých sa objavujú ľudia Smeru,“ povedal Milan Vetrák/ 0ĽaN0, predseda ústavnopráv.výboru.

 

👉Na prvý pohľad sa môže zdať, že sa novela vôbec netýka Úradu Špec.prokuratúry a Špecializ. trest.súdu, pretože ich priamo nespomína. Zvyšuje sumu škody, odkedy sa už môže prípad posudzovať ako trest.čin. Podľa návrhu Sme rodina by tak už pod ne nepatrili prípady so škodou nad 6,5mil.€, ale až nad 20mil.€.

 

Ak boli očkované, nie je ich škoda

11.04.2024

Igor Matovič dal status o pohrebe dievčat z Ľubovne a troll bez tváre mu napísal, že ak boli očkované, nie je ich škoda. Hnus. Ale troll menom Chodiaca katastrofa píše s účelom postupne, plíživo v ľuďoch stierať hranice, aby v nich zahlušili citlivosť na informácie, fakty, dobro. Vlastnosti ako ľudskosť, súcit v ľuďoch potierať a vnášať nenávisť, agresiu. Človek, [...]

O Dankovi píše arogantný Bárdy, Matoviča zamlčal

26.02.2024

Šéfredaktor Aktualít sa dnes pustil do Andreja Danka a SNS. Peter Bárdy však všetky fakty čerpal z investigatívnej práce I.Matoviča, ktorému sa nielen, že nepoďakoval za to, že robí za nich náročnú prácu, ale on Igora v celom článku ani len nespomenul. Je Peter Bárdy plagiátor? Posúďte sami: P.Bárdy píše: „Veď kto vie v noci zbúrať semafor, nezavolať [...]

Matovič zjednotil PS+Smer +novinárov cez Šimkovičovú

22.02.2024

Fico aspol radi dávajú Matoviča a jeho hnutie do jednej kopy s progresívcami, s prezidentkou. A všetky liberálne médiá podľa nich vraj píšu v jeho prospech. Už 3roky sa deje presný opak. V Aktuality, SME, DenníkN takmer denne Matoviča doslova šikanovali. A stále to pokračuje. Komentáre v Aktualitách, okrem šéfredaktora Bardyho, pravidelne venuje Matovičovi ešte [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Mária Benová

Vyštudovala som psychológiu na Trnavskej univerzite. V praxi som sa venovala väzňom a narkomanom. Som vydatá a mám 4 deti. Hrám na klavíri, rada čítam a chodím do prírody. Kandidovala som vo voľbách do NRSR za OĽaNO s č.100. fb.com/PhDr.Maria.Benova

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 2831651x
Priemerná čítanosť článkov: 13170x

Autor blogu