Založ si blog

Totalita! TransĽudia=Nadľudia?

Nie tak dávno, väčšina ľudí v tejto krajine musela celkom ťažko pracovať, ak chceli jesť. Na poli, na lúke, v záhrade, v maštali, zasiať, okopávať, zbierať, pokosiť, uskladniť. Po celý rok. Lebo aj v zime bolo treba zamiesiť cesto na chlieb, vymútiť maslo, obrať sliepku či zajaca, nachovať zvieratá, prať bez práčky atď. Nebol čas na hlúposti. Bolo treba prežiť.

A teraz? Nič z toho väčšina z nás nemusí. Áno, mnohí „ťažko pracujeme“ hlavou. Stres v práci, deti stres v škole, lebo ved ked nebudú vedieť 200dátumov z dejepisu a všetky fyzikálne zákony už na ZŠ, budú neschopné v živote. Sedia tam väčšinu času bez pohybu a prídu poobede o 15:00 domov, aby zas sedeli a učili sa do večera na 4písomky denne, robili nezmyselné projekty, až im už nezostane chuť bežať za kamarátmi von. Na ZŠ, za mojich čias, sme boli naučení za 5min. Vlastne sme robili len úlohy. Ostatné sme si pamätali a pochopili z výkladu. Ale odbočila som.

Tlak a stres v škole a v práci. Nemožnosť sa zrelaxovať tak, ako to organizmus potrebuje – teda fyzickou aktivitou, len málokto sa vie donútiť k pohybu počas pracovného týždňa. Pozeranie TV do noci, plnej agresie a se×u. Všetky programy končia hrozne neskoro, teda nedostatok spánku, únava, depresia, smútok, nevidíme zmysel tohto kolotoča. Negatívne správy zo sveta. Konflikty s blízkymi. A do toho dostupnosť všetkého. Môžem mať všetko, čo chcem hneď. A ide nás roztrhnúť, ak by obchody v nedeľu boli zavreté a zostali by otvorené len malé pekárničky. Lebo ďalej potrebujeme byť obklopení hlukom, pozlátkom, vlastnením zas nových vecí. Žiadne Krásno v živote, ktoré by to vyvažovalo. Literatúra, hudba, umenie, tvorenie, príroda, priatelia ( česť výnimkám, ktoré čítajú, počúvajú a hrajú hudbu, maľujú a obdivujú, hýbu sa v prírode, hrajú spoločenské hry, pracujú v záhrade atď).

Nemáme čas registrovať, že popri tom všetkom strácame dušu. Že nebadane prichádzame o jednu vzácnu vec, slobodu prejavu. Hoci je denne 100x spomínaná. Že sa nám tu pomaly, ale isto buduje nová totalita. Toľko veci by som Vám chcela napísať, ale nemôžem. Dostala by som ban. Skúsim aspoň v náznakoch.

Plán rodovej rovnosti bol na našej najväčšej univerzite prijatý vnútorným predpisom – smernicou rektora už v r.2021.
Rodovo citlivé majú byť všetky predmety, výskum, akademickí pracovníci majú mať tréningy a workshopy, oslavy diverzity budú raz ročne. Študentov inštruujú, ako písať, učia ich nahlasovať komplimenty a pozývajú ich demonštrovať za radiká|ne ľavicové idey. Vyučovať sa má v rodovo citlivom jazyku, príklad z neho:
„Bolo som za učiteľstvom a te sa ma zastalo,“
po slovensky znamená:
„Bol som za učiteľom a ten sa ma zastal.“
Teraz na MDŽ mali festival a po ňom vyhodili šéfa katedry slov.dejín na základe anonym.udania od študentov, že mal výroky opovrhujúce nimi, degradujúce ženy, dezinfo o „kvír“ ľuďoch. Tú katedru pritom chcú už dlhšie zrušiť, veď načo sú nám vedieť naše vlastné dejiny. Dôvodom je, že je to vraj naciona|izmus.

Minulý týždeň VýborNRSR pre európske záležitosti zaviazal vládu a našich ministrov hlasovať na rokovaní Rady EÚ za uznávanie rodičov.práv homo.párov naprieč celou Úniou. ZA hlasoval temer celý výbor vrátane A.Záborskej, ktorá inak pravidelne upozorňuje, ak je niečo v nesúlade s princípom výlučnej kompetencie člen. štátov. Poslanci sa však nechali oklamať šéfkou výboru VladimírouMarcinkovou z klubu SaS. Zatajila nesúhlasné stanovisko gestora-ministerstva spravodlivosti a výboru predložila zavádzajúce a neúplné podklady. Výbor po tomto odhalení stanovisko zmenil.

Napriek tomu, že čelí minimálne 2 oficiálnym vyšetrovaniam, detská transgender klinika prevádzkovaná Washingtonovou univerzitou v St. Louis neprestáva so zákrokmi vykonávanými na neplnoletých osobách, informuje CNA.
Zamestnankyňa kliniky JamieR. videla, že doktori predpisujú neplnoletým pacientom blokátory puberty bez vedomia ich rodičov. Čestné vyhlásenie bolo zverejnené prostredníctvom kancelárie generálneho prokurátora v Missouri.
Opísala, ako v nov.2022 podala výpoveď, pretože nedokázala súhlasiť s tým, ako nemocnica „trvale poškodzuje zraniteľných pacientov v našej starostlivosti“. Samu seba pritom opisuje ako „kvír“ženu. Považuje za znepokojivé aj to, že množstvo mladých ľudí bolo do tranzície tlačených počas toho, ako trpeli vážnymi dušev.poruchami. Počas svojho pôsobenia v centre som bola osobne svedkom toho, že poskytovatelia zdrav. starostlivosti klamali verejnosti a rodičom pacientov o liečbe alebo nedostatočnej liečbe a účinkoch liečby poskytovanej deťom,“ uviedla v čestnom vyhlásení.bola svedkom toho, ako deti utrpeli následkom predpísania liekov „šokujúce zranenia“. „A videla som, že centrum sa ani nesnažilo sledovať nepriaznivé výsledky pacientov po tom, čo centrum opustili,“ uviedla.

Myslíte, že vojakminister Lengvarský to mal z vlastnej hlavy, v deň keď bol vyhodený z ministerstva, ešte rýchlo podpísať vyhlášku o štandardoch pre zmenu pohlavia bez operácie, či hormón.liečby? Alebo napr. to, že ako 1.v EÚ a ako takmer jediný na svete (okrem Izraela) podpísal možnosť očkovania 5r.detí „pfajzerom“? …bez schválenia Eur.Liek.Agentúrou!!!

Tie tlaky tu sú a obrovské. Snaha o sexualizáciu našich detí na školách, Sociálne siete plné LGBTIQ-propagandy cielenej na tínedžerov, dokonca už aj deti. Vytrhnutie z koreňov, z morálky a stratíte dušu. A chuť žiť. A ani neviete kedy a ako sa to stalo. Všetky kolegyne psychologičky mi hlásia enormný nárast porúch u detí a mladých, plné ambulancie, dlhé čakacie lehoty, pokusy nežiť. A psychológov a psychiatrov málo. Exminister Marek Krajčí mal na Minist.Zdravotníctva v priorite aj sekciu dušev.zdravia, presne podľa Progr.Vyhlás.Vlády. No vojakminister Lengvarský ihneď po nástupe celú sekciu zrušil, jednoducho vyškrtol. Je čo naprávať a je koho zachraňovať.

O Dankovi píše arogantný Bárdy, Matoviča zamlčal

26.02.2024

Šéfredaktor Aktualít sa dnes pustil do Andreja Danka a SNS. Peter Bárdy však všetky fakty čerpal z investigatívnej práce I.Matoviča, ktorému sa nielen, že nepoďakoval za to, že robí za nich náročnú prácu, ale on Igora v celom článku ani len nespomenul. Je Peter Bárdy plagiátor? Posúďte sami: P.Bárdy píše: „Veď kto vie v noci zbúrať semafor, nezavolať [...]

Matovič zjednotil PS+Smer +novinárov cez Šimkovičovú

22.02.2024

Fico aspol radi dávajú Matoviča a jeho hnutie do jednej kopy s progresívcami, s prezidentkou. A všetky liberálne médiá podľa nich vraj píšu v jeho prospech. Už 3roky sa deje presný opak. V Aktuality, SME, DenníkN takmer denne Matoviča doslova šikanovali. A stále to pokračuje. Komentáre v Aktualitách, okrem šéfredaktora Bardyho, pravidelne venuje Matovičovi ešte [...]

Aktuality kopú za Fica

05.02.2024

Dnes sa Bárdy z Aktualít krásne prezradil. Už to ani neskrýva. Vytešuje sa, že Matovič má tak málo percent v prieskume, lebo by sa jeho strana nedostala do parlamentu a vďaka tomu by všetky tie prepadnuté hlasy mohli Ficovi nahnať ústavnú väčšinu. A hneď nato sa teší z toho, ako protesty opozície najviac poškodili Matovičovi, lebo na nich nie je. A kope doňho. Takže vy [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Mária Benová

Vyštudovala som psychológiu na Trnavskej univerzite. V praxi som sa venovala väzňom a narkomanom. Som vydatá a mám 4 deti. Hrám na klavíri, rada čítam a chodím do prírody. Kandidovala som vo voľbách do NRSR za OĽaNO s č.100. fb.com/PhDr.Maria.Benova

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 2823652x
Priemerná čítanosť článkov: 13195x

Autor blogu