Založ si blog

RobertF. +ErikT. Podozriví z organiz. zločinu

Novinár Roman Cuprík sa sťažuje, že poslanci podozriví z páchania organizovanej trestnej činnosti Robert F. s Erikom T. na tlačovke v piatok 27.marca rečnili hodinu o Matovičovi, koronavíruse, nič nové síce novinárom nepovedali… Zato však na dobre mierené otázky ohľadom kauzy skorumpovaných sudcov, otázky priamo „na telo“ expremiéra Fica, neodpovedali a zbabelo utiekli.

Svedkovia totiž opisujú, ako M.Kočner korumpoval nielen sudcov, ale si aj cez R.Fica si vybavoval pomoc v rôznych kauzách. Bývalý podpredseda Okresného súdu BA1 Vladimír Sklenka je kľúčovým svedkom v kauze zadržaných a trestne stíhaných sudcov (sám priznal, že od M.Kočnera úplatky bral). V.Sklenka však nedávno vypovedal, že M.Kočner si počkal na R.Fica v garáži BONAPARTE, kde býval, a chcel od neho pomoc v kauze podnikateľa Milana Fiľa: „Fico sa mu pozdravil, vyšiel z auta, že servus, čo ty tu,“ opisoval, ako R.Fico oslovil M.Kočnera v garáži. Fico vlani vyhlásil, že sa s Kočnerom opakovane stretal, ale opisoval to ako náhodné stretnutia na verejných podujatiach: „Určite sa stalo, že som ho na nejakom plese stretol. Veď kto nepoznal p.Kočnera?“

Novinár Roman Cuprík sa sťažuje, že R.Fico sa zbabelým útekom opäť vyhol aj otázkam o tajných osobných stretnutiach s oligarchami v Hoteli DOUBLE TREE by Hilton patriacemu Jurajovi Širokému. Vo výpovedi v kauze podplácania sudcov hovoril o týchto stretnutiach Kočnerova bývalá pravá ruka P.Tóth. Podľa jeho výpovede mal Kočner blízky vzťah s podnikateľom Norbertom Bödörom a ten sa tiež pravidelne zúčastňoval na poradách tzv. „užšieho vedenia“ SMERu v bratislavskom hoteli Juraja Širokého.

„Tieto rokovania sa v čase, keď bol Fico ešte premiérom, spravidla uskutočňovali v hoteli DOUBLE TREE by Hilton v Bratislave na privátnom poschodí s prístupom len špeciálnym výťahom pre vybrané osoby. Týchto stretnutí a rokovaní sa zúčastňovali R.Fico, R.Kaliňák, J.Brhel, M.Výboh, J.Široký a N.Bödör,“ vypovedal P.Tóth.

VLASTNÍCKA SCHÉMA: Kto všetko sú tretinoví vlastníci hotela DOUBLE TREE?

FOTO r.2016: Fico+Trošková v podz.garáži DOUBLE TREE(autor: Ivan Katrinec)

Jeho slová podporuje aj fotograia, ktorú ešte v r.2016 odfotil Ivan Katrinec a zverejnil ju na svojom FB. Katrinec tvrdil, že R.Fico s M.Troškovou z podzemnej garáže hotela prešli niekam služobným vchodom, ktorý možno otvoriť len špeciálnou kartou. Následne neboli v hoteli ani reštaurácii ani na recepcii, ktorá sa tam práve konala. R.Fico nikdy na otázky o návštevách v hoteli J.Širokého neodpovedal, no týždenník Plus7dní odfotil R.Fica v DOUBLE TREE znova vo feb.2020.

FOTOSÉRIA feb.2020: FICO+kufrík v podz.garáži DOUBLE TREE(autor: Plus7dní)

Za 2.Ficovej vlády, v r.2013, časopis Plus7dní zas fotograficky zdokumentoval inú návštevu hotela J.Širokého. Objavil sa tam vtedajší hovorca Úradu vlády Erik Tomáš. Služobné auto nezaparkoval pred vchodom či v podzemných garážach, ale na trávniku pri susednej škole. E.Tomáš tvrdil, že sa na to nepamätá…

FOTO r.2013: Hovorca Fica Erik Tomáš na návšteve v DOUBLE TREE(autor: Plus7dní)

Novinári sa sťažujú, že poslanci SMERu a podozriví z páchania organizovanej trestnej činnosti Robert F. s Erikom T. na tlačovke v piatok 27.marca rečnili hodinu o Matovičovi, koronavíruse, nič nové nepovedali… Zato však na dobre mierené otázky „na telo“ expremiéra Fica neodpovedali, tlačovku radšej ukončili a zbabelo utiekli.

Na mieste je tu však otázka zásadnejšieho charakteru: Spomínajú si ešte páni novinári, ako v nie tak dávnej minulosti chodili v húfoch na tlačovky mafiána M.Kočnera, tzv. „podnikateľa“? Dnes na toto obdobie bude už asi málokto z nich hrdý. Najneskôr od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej je pre všetkých súdnych novinárov najvyšší čas, nenechať sa pozývať na tlačové konferencie organizované osobami niekoľkonásobne podozrivými z podielania sa na organizovanej trestnej činnosti a to i v prípade, ak ide o tzv. „politikov“. Ak aj majú páni novinári nejaké dobré otázky „na telo“, o ktorých dávno dobre vedia, že títo tzv. „politici“ pred nimi vždy zutekajú… Asi by bolo vhodné nájsť pre položenie týchto dobre mierených a mienených otázok sprostredkovateľa, pred ktorým nikto len tak zbabelo neutečie. Dobrým tipom na takého sprostredkovateľa by mohli byť orgány činné v trestnom konaní. Čo tak predsavzatie, páni novinári, že o tzv. „politikoch“ menovite o Robertovi F., o Robertovi K. či o Erikovi T., informovať už len citáciami z budúcich tlačových brífingov a vyhlásení p.Slivku, hovorcu Prezídia PZ SR?

Drahí priatelia,
Pravidelne som na tomto blogu písala o organizovanom vykrádaní nami zaplatených daní. Tieto siete zločincov mali politické krytie na najvyšších miestach, ako vidno už pri pohľade na titulky niektorých z mojich článkov:

Na trestnej lavici sedí Kočner, hráč 2.ligy… NO a 1.LIGA NEHRALA?

JÁN KUCIAK písal o dvojici KALIŇÁK+POČIATEK… už 4 roky nazad

LUČANSKÝ kryje dvojicu KALIŇÁK+POČIATEK

LUČANSKÉHO človek od Kočnera bol aj pravou rukou ČIŽNÁRA

Ako Kočner s TRNKOM kryli tunel ŠIROKÝ

TRNKA prijal sestru FICA na Gen.prokuratúru bez praxe

Kočner z väzenia: Zradil ma MAMOJKA či FICO?

… A práve menovaní si dodnes beztrestne užívajú svoj bezstarostný život. Teda vlastne: menovaní okrem J.KUCIAKA, ktorí práve kvôli pomenúvaniu ich podvodov, krádeží a korupcie o svoj život a život svojej milovanej snúbenice prišiel. A verte, že oni dvaja neboli žiaľ prví s podobným osudom… Ešte za 1.vlády R.Fica, 10 rokov pred vraždou J.Kuciaka, podľa rovnakého scenára zavraždili investigatívneho novinára na voľnej nohe Paľa Rýpala. Podrobnosti nájdete v mojom predošlom článku:
Vražda novinára štátnou mafiou už za 1.vlády R.Fica

Ak boli očkované, nie je ich škoda

11.04.2024

Igor Matovič dal status o pohrebe dievčat z Ľubovne a troll bez tváre mu napísal, že ak boli očkované, nie je ich škoda. Hnus. Ale troll menom Chodiaca katastrofa píše s účelom postupne, plíživo v ľuďoch stierať hranice, aby v nich zahlušili citlivosť na informácie, fakty, dobro. Vlastnosti ako ľudskosť, súcit v ľuďoch potierať a vnášať nenávisť, agresiu. Človek, [...]

O Dankovi píše arogantný Bárdy, Matoviča zamlčal

26.02.2024

Šéfredaktor Aktualít sa dnes pustil do Andreja Danka a SNS. Peter Bárdy však všetky fakty čerpal z investigatívnej práce I.Matoviča, ktorému sa nielen, že nepoďakoval za to, že robí za nich náročnú prácu, ale on Igora v celom článku ani len nespomenul. Je Peter Bárdy plagiátor? Posúďte sami: P.Bárdy píše: „Veď kto vie v noci zbúrať semafor, nezavolať [...]

Matovič zjednotil PS+Smer +novinárov cez Šimkovičovú

22.02.2024

Fico aspol radi dávajú Matoviča a jeho hnutie do jednej kopy s progresívcami, s prezidentkou. A všetky liberálne médiá podľa nich vraj píšu v jeho prospech. Už 3roky sa deje presný opak. V Aktuality, SME, DenníkN takmer denne Matoviča doslova šikanovali. A stále to pokračuje. Komentáre v Aktualitách, okrem šéfredaktora Bardyho, pravidelne venuje Matovičovi ešte [...]

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Mária Benová

Vyštudovala som psychológiu na Trnavskej univerzite. V praxi som sa venovala väzňom a narkomanom. Som vydatá a mám 4 deti. Hrám na klavíri, rada čítam a chodím do prírody. Kandidovala som vo voľbách do NRSR za OĽaNO s č.100. fb.com/PhDr.Maria.Benova

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 2830991x
Priemerná čítanosť článkov: 13167x

Autor blogu